Çok yakında Gaziantep Büyükşehir belediyesinin Gaziantep’de yaptırdığı 105 kişilik mimarisi görkemli yapı faalyete geçecek. İnsan istiyor ki bu tür eğitim mekanları her kentimizde yapılsın ve gelecekte çocuklarımız çok daha iyi bir eğitim alsın. Bu doğal olarak o kentin yöneticilerinin kararıdır. Ankara’da yapılan son üç belediye seçiminde de adayların seçim beyannamelerinde bu yapı vardı ama henüz ortada bir şey yok. Sivas’da Sivas Postası gazetesinde köşe yazarı olan bir mezunumuz bu olayın peşine düşmüş ve Sivas’a bir Gökevi kazandırmak için çabalıyor.
Benimle de bir söyleşi yaptı ve gazetede yayınlandı. Söyleşiyi bu bağlantıdan okuyabilir, eğer o sayfa değişmiş ise söyleşinin resim formatını buradan bulabilirsiniz.
Facebook’daki fotoğraflarım ile süslediği yazısı aslında Ayşegül’ün bir dizi yazısıdır. Şu ana kadar diziden üç yazı çıktı. Bir sonraki söyleşisi İzmir İTK Gökevi yönetmeni Alper Ateş ile olacak. Bu konuya meraklı olanlar Sivas Postası’nı okuyabilirler.
Sevgilerimle…
Prof.Dr. Ethem DERMAN
TAMSAT